Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Plněný lilek

Zpět
  • Autor: hanahcotton
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl sladká paprika

Energetická hodnota celkem: 83 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 42 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Lilek překrojíme napůl a vydlabeme dužinu. Krůtí nugety nakrájíme na kousky, přidáme nakrájené žampióny, sůl, červenou papriku a pórek a vše osmažíme na lžíci olivového oleje. Ke konci přidáme pokrájenou dužinu lilku. Vzniklou masovou směsí naplníme poloviny lilku a vše dáme na 10 minut zapéct do rozpálené trouby.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 08. 2014 10:12
meli jsme v sobotu k obedu a mnamka :))
03. 08. 2014 08:52
To musí být dobré, já to dělám s rajčaty, mozarelou, kuřetem a bylinkami:-)
01. 08. 2014 08:46
Jen škoda, že není vypsáno množství surovin . I tak vyzkouším :-)

Naši partneři